ЗМІНА ТАРИФІВ

Так як і ви, ми живемо в умовах війни, боремося з усіма чинниками, що перешкоджають звичній роботі, щодня несемо великі позаштатні витрати на обслуговування та підтримку роботи мережі, забезпечення безперебійної роботи Інтернету в умовах постійного обмеження електроживлення. Ми розуміємо обурення користувачів, але просимо поставитись з розумінням і до роботи команди, яка робить все, і трішки більше, щоб населення мало доступ до Інтернету. Ми відтягували цю подію як тільки можна, та подальше надання послуг з підтримкою якості і автономності неможливе без змін, ми змушені піднімати вартість надання послуг. 

З 1 лютого 2023 року змінюється вартість тарифних планів та виводяться усі тарифи, що діяли до 2019 року.

Ми цінуємо кожного клієнта і те, що Ви з нами, має для нас велике значення! Тримаймося! Підтримуємо один одного! І працюємо на перемогу! 

 

Увага! Абонплата, що була сплачена до 15.01.2023 року за майбутні місяці, буде перерахована згідно нових тарифів і кількість оплачених наперед місяців залишається дійсними. Бонусні/акційні місяці, які були нараховані до 15.01.2023 року - залишаються дійсними.

 

 

12207
10.01.2023